JONG LEUT BEWEEGT VOOR DE WARMSTE WEEK

Beste Leutenaren, beste sympathisanten, beste ouders en beste leden

Misschien hebben jullie het al voorbij zien komen, dit jaar organiseert Jong Leut voor het eerst een evenement ten voordele van de Warmste Week! Op deze manier willen wij graag ons steentje bijdragen aan een wereld zonder kansarmoede.

WANNEER?

Zaterdag 26 november van 13:00u tot 22:00u

WAT?

We organiseren een “6-uren loop” tussen 14:00u en 20:00u. Hierbij is het de bedoeling dat er teams worden gevormd en dat gedurende deze 6 uur steeds minstens 1 persoon van elk team in beweging is en de route van 1km loopt of wandelt. Daarnaast zorgen we voor heel wat sfeer, gezelligheid, kinderanimatie en lekkers in ons ‘Warmste Week-dorpje’, waar je doorlopend welkom bent van 13:00u tot 22:00u.

De winst die we op deze dag zullen maken, gaat integraal naar de Warmste Week!

WAAR?

Het vertrek- en eindpunt alsook ons ‘Warmste Week-dorpje’ is gelegen op het grasveld naast het oude gemeentehuis in Leut, Genieskensstraat 151.

HOE KAN IK DEELNEMEN?

Inschrijven kan via onderstaande link en werkt als volgt: schrijf jezelf individueel in en vermeld tevens de groepsnaam van het team waarmee je deelneemt. Het is dus belangrijk dat elke deelnemer zich apart inschrijft! Deelname kost 10 euro (inclusief een sporterspakket) en dit mag cash betaald worden tussen 13:00u en 14:00u op de dag zelf.

Verder kan je nog een T-shirt bestellen, waarvoor we 20 euro vragen.

Als je liever niet wandelt of loopt, ben je zeker ook welkom in ons ‘Warmste Week-dorpje’ voor een lekker hapje of drankje om de Warmste Week te steunen.

 

Inschrijvingslink: https://forms.gle/d2WqXxNvggWysxbXA

Vele warme groeten en hopelijk tot dan!

JONG LEUT