Injils

Restaurant:  De Injil #jongleutdroomt

Personeel

Chef                Thijs Dewitte

Souschef         Jolien Vansteenkiste

Saucier            Charlotte Kellens

Sommelier       Ian Snijders

Poissonier        Michelle Belemans

Potager            Estelle Gilessen

Ingrediënten

30+                  Toffe leden       # Porties          Bosspelletjes

6 Toffe             Leiding                                     Waterspelletjes

1 Hechte          Groep                                      Vettige spelletjes

1 Hoop             Dromen                                   Knutselactiviteiten

10 Eetlepels     Plezier                                     Kookactiviteiten

6 Porties           Creativiteit       3 Dozijn           (Glim)lachen     

Inzet                 1 spetterende    Extra activiteit  Verantwoordelijkheid

Voorbereiding

Souschef Jolien zorgt ervoor dat het personeel bezig blijft en dat onze nieuwe chefs Michelle en Estelle ingewerkt worden.

Charlotte zorgt als saucier voor de afwerking van de activiteit met sfeer en plezier in de keuken. Ian zorgt als sommelier voor een duidelijke uitleg en speelsheid tijdens de activiteit.

Thijs zorgt als meest ervaren chef uiteindelijk voor controle tijdens de bereiding en dat alles in orde is.

Bereiding

Neem meer dan 30 toffe leden, voeg daar 6 toffe leiding aan toe. Voeg aan die 6 toffe leiding een portie aan creativiteit, inzet, verantwoordelijkheid en nog veel meer kwaliteiten toe. Het resultaat? 1 hechte groep met een hoop dromen voor een geweldig jaar.

Voeg gedurende het jaar een mix van bosspelletjes, waterspelletjes, vettige spelletjes, knutsel- en kookactiviteiten toe. Zorg voor 1 spetterende extra activiteit  die ze nooit meer zullen vergeten en sluit het jaar af met 9 dagen kamp. Eindresultaat? Bakken vol plezier en lachende kinderen.