Evenementen

Wafel- en Wijnverkoop

De Wafel- en Wijnverkoop is één van onze leuke evenementen die we organiseren doorheen het werkjaar. Elk jaar rond Kerstmis trekken wij met leuke kerstmuziek door de straten van Leut, uitgerust met een kerstmuts en sommige zelfs als een echte Kerstman! Op de tonen van onder andere Jingle Bells verkopen wij onze lekkere chocolade/vanille wafels en rode/witte wijn huis aan huis. Niets zo leuk als elkaar 'Fijne Feestdagen' toe te wensen! 

Kerstfeestje 

Een jaarlijkse traditie is ons heus Kerstfeestje in de Kerstvakantie. Samen met alle leden spelen we een groot spel in Leut. Maar uiteraard heeft iedereen wel een beetje koud en honger na 2u buiten te ravotten. Met iedereen eten we dan ook een lekkere wafel en drinken we een welgekomen warme choco in de Parochiezaal. Om de avond af te sluiten gaan we ook nog naar de kerk voor een gezellige bezinning, waar ook de ouders meer dan welkom zijn. 

Feestweekend

Ons feestweekend is, buiten ons kamp, het grootste evenement dat wij als Jong Leut organiseren. Wat begon als een plaats waar mensen iets konden drinken en nostalgie ophaalden aan vroegere kampen is uitgegroeid tot een heel weekend feest. De laatste 4 jaar hebben we ons feestweekend omgedoopt tot ons Winterfest. Vrijdagavond beginnen we met een swingende kidsfuif, waar we samen met de leden onze beste danspasjes showen. 's Avonds gaan we gewoon door met een fuif voor zowel jong als oud. Iedereen is welkom om te genieten van een avond vol leuke muziek, cocktails en jenevers. Om iedereen een leuke avond te bezorgen hebben we bij ons Winterfest veel aandacht gegeven aan de inkleding zodat we een echte après-ski sfeer creëerden. Voor wie dacht dat dit alles was, die is mis. Zondagnamiddag van 14u tot 18u kan iedereen komen genieten van heerlijke pannenkoeken of Kaiserschmarren, klaargemaakt door een excellent kookteam!

Een ideale afsluiter van een super weekend!

Leut Swingt

Nog nooit gehoord van Leut Swingt? Tijd dan om daar verandering in te brengen. Want niets is zo gezellig dan op een leuke zomerse avond in juli te komen genieten van een cocktail, pintje of wijntje en lekkere 'stekskes' op het kerkplein. Dit allemaal wordt nog leuker als de liveband begint te spelen. Sfeer is gegarandeerd!