JKAJ+

Help jij bij het kiezen van een nieuwe naam voor onze groep?

 

Dag leden, ouders, oud-leiding,

Zoals jullie waarschijnlijk hebben gezien in het filmpje, zijn wij op zoek naar een nieuwe naam voor onze groep! Heb jij een heel goed idee en wil je die graag met ons delen? Vul dan onderstaand formulier in en wie weet wordt jouw inzending wel de naam van onze nieuwe groep!

Heel veel succes ermee!

De JKAJ+

 (voor jongeren van het 5de middelbaar)

/joŇčkajeplus/

Zelfstandig naamwoord
1. De oudste groep van de jeugdbeweging Jong Leut.


Bijvoeglijk naamwoord
2. Het gevoel van “nog even lid zijn, maar toch al bijna leiding
zijn.”


Gebruikt in een zin:
3. “Weet je nog dat de J-KAJ+ het nieuwe record had gepakt van
langste afstand op tochtendag 2021?

 

Zoals jullie zien, is er voor de J-KAJ+ toch wel een uitleg nodig! Vanaf het jaar 2020- 2021 heeft Jong Leut namelijk een nieuwe afdeling! Voorlopig is dat nog J-KAJ+, maar deze tijdelijke titel zal binnenkort veranderd worden in een nieuwe stoere en hippe afdelingsnaam voor de oudste leden! Het zal voor deze leden dus nog een jaartje langer duren dan normaal voor ze leiding kunnen worden. Maar niet getreurd!
In dit jaar kunnen ze nog een jaartje rijpen, maar zullen ze tegelijkertijd ook al proeven van 'leiding zijn'. 

 

Deze coole jongens en meisjes staan dit jaar onder de leiding van niemand minder dan Matthias, Pieter en Caro (soms ook wel de beste leiders van Jong Leut en omstreken genoemd!). Samen met hun en hun knolselder Gispje kijken ze er enorm naar uit om deze spiksplinternieuwe afdeling uit te bouwen tot een nieuw begrip binnen Jong Leut!

 

Groetjes van jullie leiding, 

Matthias, Pieter en Caro