BELEEF, GENIET, HERINNER

Traditiegetrouw werken we elk jaar rond een bepaald jaarthema. Dit jaar luidt ons nieuwe thema “BELEEF, GENIET, HERINNER”! Samen met leiding en leden willen we dit jaar bewust activiteiten beleven, genieten van mooie momenten en van elkaar en samen herinneringen maken voor het leven. 3 pijlers die volgens ons onlosmakelijk verbonden zijn aan een jeugdbeweging.

Als leidingsploeg proberen we steeds onze activiteiten te baseren op het jaarthema en ook op het nieuwe embleempje zal deze boodschap terug te vinden zijn. Zo willen we deze boodschap samen overbrengen naar de buitenwereld, want volgens ons is “beleven, genieten en herinneren” voor iedereen belangrijk

Ben jij benieuwd naar de mooiste herinneringen van onze leiding? Lees dan snel onderstaande blogpost! Elke 2 weken vertellen 2 leiding over hun leukste herinnering!

Hanne Berix en Kobe Berix - 3 jaar en 2 jaar leiding

Hallo,

Wij zijn Hanne en Kobe (zus en broer) en toen wij samen in de J-KAJ zaten was ons kamp in thema van het leger. Dit was een week vol plezier en onvergetelijke herinneringen. Wij zijn onze toenmalige leiding hier heel dankbaar voor en hopen dit soort herinneringen ook aan onze leden te kunnen geven.

Lees meer »

Pauline Vincken - 7 jaar leiding

Deze foto werd gemaakt op 22 juli 2018 bij de opening van het kamp in Peer.

2017-2018 was mijn eerste jaar als leiding samen met 12 andere vrienden en vriendinnen die ik al kende sinds de kleuterklas. We waren dat jaar dus met 13 nieuwe leiding gestart, wat nog nooit eerder was gebeurd. De traditie luidt steeds dat de nieuwe leiding de vlag mag dragen bij de opening van het kamp, maar omdat we met zoveel waren, konden we allemaal maar een heel klein stukje van de vlag vasthouden.

Nu, bijna 6 jaar later, kijk ik nog steeds met trots en plezier terug naar dit mooie moment.

Lees meer »

Estelle Gelissen - 6 jaar leiding

Wat moeilijk om te kiezen! Er zijn natuurlijk heel veel leuke herinneringen die ik heb opgedaan op Jong Leut, maar dit is wel een speciale herinnering. Dit was mijn eerste jaar als leiding en mocht een super leuke rol spelen als piraat in het toneeltje. Omdat ik te klein was voor bovenuit de boot te komen, moest ik hoog springen. Hierdoor moest iedereen lachen :)

Ahoy

Lees meer »

Jens Duque - 2 jaar leiding

Ik heb deze foto gekozen omdat dit 1 van mijn leukste jaren op kamp als lid was, ook hadden we in dit jaar onze tenten op een verhoog gebouwd wat ik als lid een coole prestatie vond

Lees meer »

Veerle Slangen - 1 jaar leiding

Het was hier mijn laatste jaar als lid. Het was vriendjesdag en we mochten samen met onze vrienden een activiteit doen. Ik keek altijd uit om een vettig spel te spelen, daarom was deze activiteit onvergetelijk!

Lees meer »

Chiana Pappafava - 1 jaar leiding

Dit was mijn eerste kamp ooit in de groep van de Injils. In de Gospel was ik toch te bang maar toen wou ik toch gaan. Ik was heel blij dat ik ben meegegaan want sindsdien ben ik altijd meegeweest op kamp.

Lees meer »

Charlotte Kellens - 7 jaar leiding

Naast de activiteiten op zondag doen we met Jong Leut ook andere leuke dingen. Sommige groepen gaan samen op weekend terwijl andere groepen een extra dagje plezier mogen beleven. Deze foto werd genomen toen we in de Snakkers (2011-2012) een dag naar het kasteel in Hoensbroek gingen. Samen met onze vrienden, vriendinnen en leiding maakten we die dag weer veel nieuwe herinneringen, waar ik 12 jaar later nog met een brede glimlach naar terugkijk. Bij het zien van deze foto denk ik terug aan alle prachtige momenten die ik de afgelopen 17 jaar op Jong Leut heb mogen meemaken!

Lees meer »

Rosalie Schiemann - 1 jaar leiding

Deze foto is van mij in de injils op kamp toen we op tochtendag waren. Ik weet nog dat ik altijd heel hard tegen tochtendag op zag. Het wandelen was niet mijn ding en ik wou liever spelletjes spelen. Je kunt op de foto zien dat ik er heel gelukkig uit zag want de pauzes die we maakten vond ik altijd heel gezellig en leuk. Op Jong Leut ben ik altijd gelukkig en geniet ik 1000% van alle leuke momenten!!

Lees meer »

Michelle Belemans - 6 jaar leiding

Het kiezen van één herinnering is heel erg moeilijk, want op Jong Leut worden er oneindig veel herinneringen voor het leven gemaakt. Dit is een kampherinnering van toen ik lid was bij de Snakkers, de leuke groep waar ik dit jaar ook leiding van ben. Creatieve spellen, bosspelen waar we goed konden ravotten, leuke dagsluitingen en een fantastisch kampvuur, het was er allemaal. We amuseerden ons als één grote groep, waarbij we samen speelden, lachen, dansten, zongen,… en nog zoveel meer. Kortom, samen herinneringen maken met mijn vrienden voor het leven, dat is het mooiste wat er is.

Lees meer »