Hoofdleiding

 

Liefste ouders en leden,

Met trots stellen ook wij ons voor aan jullie, als hoofdleiding van het werkjaar 2023-2024. Wij zullen dit jaar als een krachtig trio onze leidingsploeg ondersteunen gedreven door een overvloed aan enthousiasme en ervaring.


Caro, die ondertussen al start aan haar derde jaar als hoofdleiding, brengt heel wat ervaring met zich mee. Die zal ze dan ook al te graag toepassen bij het opleiden en begeleiden van Maxine en Viola, die met evenveel enthousiasme en toewijding dit jaar de hoofdleiding vervoegen.

Met onze gedeelde gedrevenheid, inzet en ons Jong Leut hart, zijn wij vastberaden om er samen met de leidingsploeg een fantastisch jaar van te maken. Wij kijken er naar uit om dit jaar samen met jullie te genieten van alle avonturen en herinneringen die ons te wachten staan.

Wat is onze taak als hoofdleiding? 
Wij zorgen er in de eerste plaats voor dat de hele leiding zich op zijn gemak voelt binnen onze groep. Bij vragen kunnen ze altijd bij ons terecht. Verder zorgen wij dat de vergaderingen goed verlopen en vermelden we enkele belangrijke puntjes die we met de leiding willen bespreken. Ook willen we graag een aanspreekpunt zijn voor ouders en leden wanneer zij met bepaalde vragen zitten. Aarzel dus zeker niet om ons te contacteren indien je met iets zit. 

Lieve groetjes

Caro Ramakers, Maxine Vranken en Viola Schiemann