Begeleiding

 

Beste ouders,
Beste allemaal,

 

Wij zijn Ragna, Matthias, Thomas en Daan en samen vormen wij de BEGELEIDING van Jong Leut. Na vele heerlijke Jong Leut-jaren (eerst als lid, later als leiding) trachten wij nu op een andere manier ons steentje bij te dragen aan de dagelijkse werking van onze jeugdbeweging. Als begeleiding staan we immers in voor de praktische, technische en inhoudelijke ondersteuning van onze leiding en hoofdleiding. Zo proberen we onze ervaring zoveel mogelijk door te geven aan nieuwe generaties: vaak op de achtergrond wanneer het kan, soms meer op de voorgrond wanneer het even moet.

 

We zijn alvast erg trots dat we opnieuw een geweldig sterke en enthousiaste leidingsploeg hebben klaarstaan voor onze leden. Met veel plezier zetten we ons dan ook in om hen te helpen en te ondersteunen waar het kan. Maar ook voor u als ouder staan we natuurlijk graag klaar. Aarzel niet ons even aan te spreken of te contacteren voor eender welke vraag of bezorgdheid.

 

We hopen alvast dat uw zoon/dochter even hard mag genieten van zijn Jong Leut-jaren als dat wij dat altijd hebben mogen doen!

 

Vele groeten,

 

Thomas Vanderputte
Daan Van Briel
Matthias Smeets
Ragna Bemelmans