Inschrijven

 

Beste ouders,

 

Voor een goede werking van onze activiteiten, vinden wij een persoonlijk contact met jullie als ouders erg belangrijk. Het lijkt ons echter niet verstandig om in deze bijzondere tijden jullie uit te nodigen in onze lokalen of een bezoekje aan huis te brengen. Vandaar dat we er dit jaar voor kiezen om de inschrijvingen voor het nieuwe werkjaar online te laten verlopen.

 

Wat moet je doen om je zoon of dochter in te schrijven voor het werkjaar 2020-2021?

1.     Vul onderstaand online inschrijvingsformulier in (één formulier per kind)

2.     Schrijf het inschrijvingsgeld van € 30 over op het rekeningnummer van Jong Leut

        BE41 7845 5662 3210 met vermelding van de naam, voornaam en afdeling van uw kind.

3.     Doe dit alles liefst vóór zondag 18 oktober 2020

 

Met het betalen van het inschrijvingsgeld is uw kind verzekerd voor de activiteiten van dit werkjaar. Ieder nieuw lid ontvangt hierna ook zijn eerste sjaaltje gratis. T-shirts zijn te koop voor € 7,5 voor of na iedere activiteit, maar dit is niet verplicht.

Uiteraard willen wij ons als leiding en begeleiding zo beschikbaar mogelijk opstellen voor eventuele vragen of bezorgdheden. Aarzel dus niet ons te contacteren via een facebook-berichtje of een telefoontje. Wilt u de leiding van uw kroost toch ook even ontmoeten en beter leren kennen (bijvoorbeeld voor onze nieuwste leden), dan kan dit op die manier ook zeker verder afgesproken worden.

Via onze website www.jongleut.be en onze sociale media kanalen trachten we jullie ook zo goed mogelijk op de hoogte te houden van alle corona-maatregelen (en eventuele wijzingen) die we treffen om de activiteiten zo veilig mogelijk te organiseren. We baseren ons hiervoor steeds op de nationale jeugdwerkregels en kleurcodes (meer info: www.ambrassade.be).


Wij danken jullie alvast voor het vertrouwen en hopen er een fantastisch werkjaar van te maken!

Met enthousiaste groeten,Leiding en begeleiding van JONG LEUT

 

Medischesteekkaart
PDF – 166.0 KB 196 downloads