30 Jaar Jong Leut


Jong Leut vierde in 2019 zijn 30 jarig bestaan!
Natuurlijk was dat iets dat we niet zomaar konden laten passeren en moesten we dit  dan ook een heel weekend met jullie vieren! Voor onze locatie keerden we terug naar één van de mooiste plaatsjes van Leut en tegelijk ook de plaats waar Jong Leut 31 jaar geleden is ontstaan, namelijk het Kasteel Vilain XIIII.

Het beloofde een weekend te worden om van te dromen en wij wilden dan ook dat jij erbij was! Vandaag zijn we nog steeds heel trots dat we er samen een onvergetelijk evenement van gemaakt hebben, eentje waar we binnen 30 jaar nog over zullen napraten!

Merci!
#jongleutdroomt #30jaarJongLeut

After Work Party

Met trots kondigden we dan ook ons eerste evenement van "30 jaar Jong Leut" aan. Had je op vrijdag 17 mei na het werk nood aan een leuke babbel met vrienden en een lekkere cocktail of pint? Dan was de After Work Party van Jong Leut de place to be. Samen met DJ Maarten en Krizz hebben we de avond al dansend ingezet. 

Jullie moesten zelfs niet koken, want ook dat hadden wij voor jullie voorzien! Onze pita broodjes hebben ongetwijfeld vele magen gevuld.

En we zagen jullie dan ook massaal op vrijdag 17 mei! Het was een spetterende editie tot in de vroege uurtjes!

 

Het Ridderlijk Kubbtornooi

Heb jij er altijd al van gedroomd om een echte kampioen te worden? I Dan was dit jouw kans, want op zaterdag 18 mei organiseerden we ons kubb tornooi. Was kubb toch niets voor jou, dan kon je gewoon  gezellig een kijkje komen nemen en genieten van de andere zaken die wij aanboden. 

Ook ons Jong Leut café was gedurende die hele dag geopend en schotelde jullie naast lekkere cocktails en Kompels ook verschillende gerechten voor. Er werd gelachen, gesmuld, gedronken en nagekaart over de After Work party.

Highland Games

Ons laatste evenement van het weekend was een echte Schotse stratencompetitie! Op zondag 19 mei namen alle straten van Leut en Meeswijk het tegen elkaar op in de beruchte Highland Games. Kracht, intelligentie en doorzettingsvermogen, het werd allemaal op de proef worden gesteld. Ook mensen die niet meededen kwamen een kijkje nemen om hun straatgenoten aan te moedigen! En zoals deze foto bewijst: We hebben er SAMEN één groot volksfeest van gemaakt!! 

 

Dankjewel Leut, Dankjewel Meeswijk, Dankjewel aan iedereen die dit weekend mede mogelijk heeft gemaakt!