LEUT FEEST 2024

Inschrijvingslink Kubben en Quiz: https://forms.gle/w1TaYXA5EAuCeGcQ8

Met veel enthousiasme nodigen wij jullie graag uit voor de 4de editie van ons feestweekend ‘Leut Feest’. Dankzij jullie animo tijdens de afgelopen 3 edities kunnen wij ook dit jaar weer met veel plezier een volledig weekend vol (nieuwe) evenementen organiseren. Na de vele positieve reacties over de nieuwe locatie van vorig jaar, de boomgaard in Leut, hebben we besloten om jullie ook dit jaar weer in het groen en tussen de bloesem te verwelkomen. Lees zeker verder om te weten te komen wat er dit jaar op het programma staat!

AFTER WORK PARTY

vrijdag 26 april

Onze ‘After Work Party’ blijft elk jaar opnieuw een groot succes en nog steeds zijn we iedere keer weer overweldigd door de grote opkomst en het enthousiasme bij jong en oud. Het is natuurlijk overduidelijk dat deze spetterende avond niet mag ontbreken tijdens ons feestweekend.

Kom na een drukke werkweek bij ons genieten van een avond vol sfeer en gezelligheid! Wij zorgen voor frisse pintjes, heerlijke cocktails, ambachtelijke ‘Jong Leut hamburgers’, verrukkelijke partysnacks en natuurlijk de beste plaatjes van dit moment.

We heten jullie van harte welkom vanaf 18u en zetten samen dit feestelijk weekend in tot 24u.

Kaarten voor deze knallende avond zijn te koop bij de leiding en begeleiding of via mail (info@jongleut.be). Deze kosten 10 euro in voorverkoop en 12 euro aan de kassa.

Het belooft weer een geweldige aftrap van ons feestweekend en een buitengewoon swingende avond te worden die je zeker niet wil missen!

KUBB TORNOOI

zaterdag 27 april

Dankzij jullie enthousiasme tijdens alle voorgaande edities, organiseren we ook dit jaar, voor de 4de keer, een spannend ‘Kubb Tornooi’. De spelregels blijven hetzelfde, enkel de inkleding stoppen we in een nieuw jasje!

Dit grote tornooi gaat door van 14u tot 17u in en rond de boomgaard. Deelnemen kan in teams van 4 tot 6 personen. Deelname kost 15 euro per team en inschrijven kan door volgend formulier in te vullen: https://forms.gle/w1TaYXA5EAuCeGcQ8

Iedereen is van harte welkom om deel te nemen: leden, vrienden, families, jeugdbewegingen, gezinnen,... Wij zijn alvast heel benieuwd welk team dit jaar op de eerste plaats zal eindigen!

CINEMA

zaterdag 27 april

Natuurlijk zijn we als jeugdbeweging onze jongste supporters niet vergeten! Speciaal voor onze leden bouwen we ons lokaal om tot een echte cinema! De leden kunnen kiezen tussen 3 verschillende films en wij voorzien uiteraard bijpassende drankjes en lekkernijen, zoals popcorn, chips en snoepjes.

De cinema zal gevestigd zijn in ons lokaal, het oude gemeentehuis, en de deuren zijn geopend van 19u tot 22u. En het leuke nieuws is: de toegang is helemaal gratis!

Al onze leden, van Gospel tot J-KAJ+, en vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom om er samen een gezellige avond van te maken.

QUIZ

zaterdag 27 april

Tijd voor een nieuwe competitie! Op zaterdagavond laten wij jullie graag het hoofd breken over uitdagende vragen tijdens onze quiz! De quiz zal bestaan uit verschillende vragenrondes, maar de thema’s houden we natuurlijk nog geheim.

De quiz zal starten om 19u in de grote tent. Deelnemen kan in teams van 4 tot 6 personen en kost 15 euro per team. Inschrijven kan via volgende link: https://forms.gle/w1TaYXA5EAuCeGcQ8

Een groepje vrienden, ouders, jeugdbewegingen,... iedereen is welkom! Haal alvast maar jullie oude studieboeken naar boven en wie weet gaan jullie dan wel aan de haal met de eerste prijs.

JONG LEUT CAFE

zaterdag 27 april en zondag 28 april

Opnieuw zijn jullie gedurende het hele weekend weer van harte welkom in ons ‘Jong Leut Café’ dat de rode draad vormt binnen ons feestweekend. Hier kunnen jullie naar hartenlust genieten van lekkere drankjes en heerlijke hapjes onder een hopelijk stralend lentezonnetje. Onze aanraders: een frisse homemade iced tea, een variatie aan croques op zaterdag of een smakelijk ijsje bij mooi weer!

Zaterdag is ons ‘Jong Leut Café’ geopend van 14u tot 23u en zondag van 12u tot 18u.

Hopelijk zien we je daar!

FAMILIEDAG

zondag 28 april

Als kers op de taart sluiten we ons feestweekend af met nog een nieuw concept, namelijk ‘Familiedag’!

Animatie & workshops

Deze namiddag zal gevuld zijn met talloze activiteiten voor de kinderen. We verklappen alvast dat er een trampoline, een springkasteel, een speeltuin en enkele leuke workshops zullen zijn.

Jong Leutse pannenkoeken

Ook bieden we tijdens deze dag, net zoals heel wat jaren geleden, opnieuw heerlijke pannenkoeken aan in ons ‘Jong Leut Café’. Genoeg tijdverdrijf voor zowel de ouders als de kinderen dus! Kaarten voor deze lekkere pannenkoeken zijn te koop bij de leiding en begeleiding of via mail (info@jongleut.be). Deze kosten 5 euro voor 2 pannenkoeken. 

 

De ‘Familiedag’ vindt plaats van 12u tot 18u. Kom dus gerust langs wanneer het voor jullie past! Wij zijn alvast benieuwd of jullie even enthousiast zullen zijn over dit nieuwe concept als wij!