Belastingsaangifte

 

Beste ouders,

 

De voorbije jaren kregen jullie in de periode voor het kamp steevast een papieren brief van ons die diende voor jullie belastingsaangifte. Hiermee konden jullie dan een belastingsvermindering krijgen wanneer jullie zoon / dochter was ingeschreven voor ons kamp. Ook dit jaar zal dat weer van toepassing zijn, echter zijn er paar zaken veranderd.

De grootste verandering is de wissel van de papieren versie naar een digitaal platform waarbij wij deze aangifte voor jullie in orde moeten maken. Jullie moeten dus niets meer doen en zullen ook geen verdere papieren van ons hieromtrent ontvangen. Waarbij de verantwoordelijkheid vroeger bij jullie lag om dit in te dienen, ligt deze nu bij ons als jeugdbeweging. In de maand februari maken wij alles in orde zodoende eind februari dit allemaal geregeld is voor jullie. Bij de inschrijvingen van dit werkjaar hebben wij gevraagd naar het rijksregisternummer van jullie zoon / dochter. Dit is nodig om deze papieren in orde te maken. Echter blijkt dat ook het rijksregisternummer van de betalende ouder ( degene die het kampgeld van jullie zoon / dochter heeft betaald) een vereiste is. Aangezien we dit niet hebben gevraagd bij de inschrijvingen, verzoeken we jullie graag dit even mee te delen via onderstaand formulier. Zonder een geldig rijksregisternummer kunnen we jullie helaas niet verder helpen

 

Het is de eerste keer dat wij het op deze manier moeten doen, dus ook voor ons is het een test, die misschien wat problemen met zich kan meebrengen. Alvast onze excuses indien dit bij jou gebeurd. Indien er vragen zijn, mogen jullie altijd de begeleiding (Ragna of Matthias) hieromtrent contacteren en zij helpen jullie graag verder. 

 

Enthousiaste groetjes,

JONG LEUT